Kars Potze mannenmode Veendam

Strijkvrije overhemden: het gemak dient de mens

Voor wie een hekel heeft aan strijken of gewoon te druk is, is er tegenwoordig strijkvrije kleding te koop. Zeer bekend zijn natuurlijk de strijkvrije overhemden. Wassen, drogen en dragen is de filosofie achter deze shirts. Het gemak dient de mens.

Kreukvrije overhemden

Verkreukelde overhemden behoren dankzij innovatieve technieken tot de verleden tijd. Zodra de overhemden droog zijn, kunt u deze direct aantrekken. Zonder dat er nog een strijkijzer aan te pas moet komen. Dat is wel zo gemakkelijk. Voor naar het werk, maar ook voor wie veel reist. De overhemden kunnen namelijk zo vanuit de koffer worden gedragen. En het fijne is dat de strijkvrije overhemden zijn gemaakte van duurzame materialen en een perfecte pasvorm bieden. Zo ziet u er dus altijd verzorgd en stijlvol uit met een strijkvrij overhemd.

Draagcomfort overhemden

Het draagcomfort van de overhemden is enorm verbeterd met de komst van de strijkvrije overhemden. Deze zijn in 1928 geïntroduceerd. Maar de technologie heeft niet stilgestaan. Behalve strijkvrije shirts zijn er inmiddels ook kreukvrije overhemden verkrijgbaar. De vrijgekomen lichaamswarmte ontkreukt het overhemd tijdens het dragen. Dat is fijn, want ook na een lange werkdag ziet u er nog onberispelijk uit. Verder zijn er tegenwoordig vlekvrije shirts op de markt, overhemden die een geurtje afgeven tijdens het dragen én shirts die het lichaam koel houden. Zo vergoot de mode-industrie met de huidige generatie shirts op steeds meer fronten het draagcomfort.

Zie onder merken: Olymp

strijkvrije overhemden

Anthoni Crown Baileys Com4 Digel
Harris Tweed Holebrook Melik Schoenen Meyer
Olymp Petrol Industries Pierre Cardin Saint James
Viyella Wellington William Lockie