Kars Potze mannenmode Veendam

Leren jassen bij Kars Potze Mannenmode zijn slijtvast en comfortabel

Momenteel slecht een beperkte voorraad leren jassen!!


Jassen van leer zijn erg populair. Dat is niet vreemd, want leren jassen zijn slijtvast, zitten lekker en zijn waterafstotend. De jassen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en lengtes. De hedendaagse collectie leren jassen biedt voor elk wat wils.

Eigenschappen leer

Leer is een van de oudste materialen waar kleding van wordt gemaakt. Want, leer bezit enkele bijzondere eigenschappen. Het is isolerend, slijtvast en waterafstotend. Daarom gebruikten indianen het eeuwen geleden al om kleding van te maken. Tegenwoordig is het leer een stuk soepeler en gemakkelijker te bewerken. De huidige collectie leren jassen biedt daardoor een perfecte pasvorm en uitstekend draagcomfort.

Kleuren en lengtes jassen

De nieuwe generatie leren jassen is er in verschillende kleuren en lengtes. De kleuren variëren van oestergrijs en bordeauxrood tot chocoladebruin. En u kunt onder andere kiezen uit knielange outwear jassen, maar ook korte jacks. Verkrijgbaar in diverse stijlen: modern, klassiek, tijdloos en trendy. Gecombineerd met een mooie sjaal, coltrui of gebreide trui kunt u de juiste uitstraling creëren. Welke lengte of kleur leren jas u ook kiest.

leren jassen

Onderhoud leren jassen

Leren jassen hebben weinig onderhoud nodig. Regelmatig invetten met een zachte borstel zorgt ervoor dat de jas mooi blijft. Ook inspuiten met een vocht- en vlekwerend middel verlengt de levensduur van uw jas. Heeft u met een leren jas in de regen gelopen? Droog de jas dan nooit bij de verwarming. Dan droogt het leer uit. Kortom, met het juiste onderhoud gaat uw leren jas jarenlang mee.

Anthoni Crown Baileys Com4 Digel
Harris Tweed Holebrook Melik Schoenen Meyer
Olymp Petrol Industries Pierre Cardin Saint James
Viyella Wellington William Lockie