Kars Potze mannenmode Veendam

Fynch-Hatton bij Kars Potze: truien en vesten met karakter

Fynch-Hatton bij Kars PotzeCasual lamswollen truien en vesten met kasjmier van het bekende merk Fynch-Hatton. Heerlijk voor in de winter. Met een uitstekende pasvorm, zeer prettig draagcomfort en niet onbelangrijk: op maat gemaakt. Trouwens, ook voor de zomer heeft Fynch-Hatton fijne truien van prima katoen. Gemiddelde prijs: 75 euro. Op zoek naar een fijne, comfortabele trui of vest? Fynch-Hatton biedt u truien en vesten met karakter.

Over het logo van Fynch Hatton 

Benieuwd wat het logo van Fynch-Hatton betekent? Dat logo is een Afrikaanse savanneboom die staat voor vrijheid. Want, de uitgestrekte savanne in Afrika is ruim en geeft een gevoel van vrijheid. En dat is ook waar de collectie van Fynch-Hatton naar verwijst: de truien en vesten zijn prettig om te dragen en geven u een vrij gevoel.

Fynch-Hatton: nieuw in de collectie van Kars Potze

Nieuw in de uitgebreide collectie van Kars Potze Mannenmode is het merk Fynch-Hatton. Comfortabele lamswollen truien en vesten van een uitstekende kwaliteit. Nieuwsgierig of het iets voor u is? Bezoek ons en bewonder de fraaie collectie van Fynch-Hatton.

Fynch Hatton