Kars Potze mannenmode Veendam

LERROS HERENMODE - NO NONSENSE VOOR ECHTE MANNEN!

Al in 1983 begon Lerros met het verkopen van sportieve heren overhemden. Maar niet lang daarna begon het merk met het verkopen van totale collecties. Vandaag de dag hoeft dit herenmode merk zich niet meer te bewijzen op het gebied van de mannenmode. Dit merk wordt verkocht in meer dan 30 landen en heeft wereldwijd meer dan 1300 verkooppunten!
Het merk staat al jaren bekend om zijn goede prijs kwaliteit verhouding met de nieuwste mode voor de no nonsense man. Door de comfortabele pasvorm en fijne materialen is LERROS het merk voor mannen.
De collectie van het label is stoer, mannelijk en heeft een mooie casual uitstraling. Door de mooie afwerking met kleine accenten in de items heeft een artikel van dit merk net wat anders dan een ander merk. Ook de mannen met een maatje meer worden niet vergeten. Alle items van LERROS hebben wij t/m maat 3XL voor u op voorraad.

Lerros shirt

Duurzaamheid wordt het woord van 2023 en de toekomst. Voor ons en jou, maar ook voor alle merken in de fashion industrie.
Als internationale modeproducent ziet LERROS het als haar plicht om ervoor te zorgen dat haar handelen de sociale en ecologische richtlijnen continu en duurzaam verbeteren. Steeds meer artikelen van LERROS worden bijvoorbeeld gemaakt van Bio Katoen. Wil je meer weten over Lerros en het duurzaamheid beleid? Kijk eens op: ILOVELERROS

Lerros shirt

Lerros jasje