Kars Potze mannenmode Veendam

Accessoires voor de finishing touch vindt u bij Kars Potze Manennmode

Accessoires zijn een mooie en smaakvolle aanvulling op de mannengarderobe. Van onder andere riemen, manchetknopen, petten, handschoenen en sjaals tot dassen, zonnebrillen en handschoenen. Geschikt voor zowel de zomer als de winter. Of u nu casual, sportief of formeel gekleed gaat. Het aanbod accessoires voor mannen is tegenwoordig zeer gevarieerd.

Accessoires niet alleen voor de vrouw

Accessoires zijn al lang niet meer alleen voor vrouwen. Zo blijkt ook uit de geschiedenis. Mannen van stand gaven vroeger al hun voorkomen net dat beetje extra door voor een hoed, dasspeld, wandelstok, snuifdoos, zakhorloge of das te kiezen. En ook vandaag de dag kiezen mannen steeds vaker voor eigentijdse en mooie accessoires. Want, met een goed gekozen riem, stropdas en zonnebril geeft u uw kleding de juiste finishing touch.

Populaire en nieuwe mannenaccessoires

Een populair accessoire voor mannen is de stropdas. Een perfect gekozen das geeft uw outfit stijl en uitstraling. Maar ook manchetknopen, een polshorloge, leren schoenen en riem zijn accessoires waar een man aandacht aan besteedt. En een oude bekende in een nieuw jasje is de aktetas. Tegenwoordig verkrijgbaar in diverse trendy uitvoeringen en geschikt voor een notebook of iPad. Gecombineerd zorgen de diverse mannenaccessoires voor een stijlvolle en eigentijdse verschijning.

Nuttige mannenaccessoires

Accessoires geven uw garderobe niet alleen klasse, maar zijn vaak ook nuttig. Wat te denken van een zonnebril? Of een hoed, sjaal en een paar handschoenen? Ze beschermen tegen bepaalde weersomstandigheden. Gemaakt van topkwaliteit materialen en leverbaar in talloze uitvoeringen. Mooi om te zien, maar ook zeer praktische en een stijlvolle aanvulling op uw outfit.

Hele nuttige accessoires zijn de bretels. Zo blijft de broek mooi op zijn plek voor het beste draagcomfort. Wij hebben diverse bretels op voorraad.

bretels 

handschoenen-zwart 

handschoenen-groen 

handschoenen-blauw 

Anthoni Crown Baileys Com4 Digel
Harris Tweed Holebrook Melik Schoenen Meyer
Olymp Petrol Industries Pierre Cardin Saint James
Viyella Wellington William Lockie