Kars Potze mannenmode Veendam

Drie tips waarom sokken de man maken bij Kars Potze

Sokken zijn een essentieel onderdeel van de outfit. Of u nu een pak, jeans of stijlvolle broek draagt. Met de juiste sokken zorgt u voor een smaakvolle en perfecte uitstraling. Maar waar moet u op letten als u sokken koopt? Drie tips.

Kies donkere sokken

Wie sokken koopt, kiest liever sokken in een donkere kleur, zoals zwart, grijs, donkerblauw of bruin. Bij voorkeur sokken afgestemd op de kleur schoenen die u draagt. En zorg tegelijkertijd voor een natuurlijke overgang naar de broek. Sokken met een geraffineerde ribbel of fijne lijn zijn ook geschikt, maar houdt het subtiel. En wilt u echt stijlvol en verzorgd voor de dag komen? Probeer dan eens kousen. Die maken een mooie outfit helemaal compleet.

Veelkleurige of felgekleurde sokken?

Veelkleurige sokken met allerlei figuren vallen op en kunnen excentriek overkomen. Is dat uw stijl? Zo niet, kies dan liever voor donkere sokken met een subtiel detail. Bijvoorbeeld sokken die aansluiten bij uw stropdas. Valt uw oog op felgekleurde sokken? In combinatie met een donker pak? Prima, maar draag de sokken met flair. En de witte sokken? Bewaar die bij voorkeur voor het sporten.

Let op het materiaal van de sokken

Behalve de kleur, speelt ook het materiaal waarvan sokken zijn gemaakt een belangrijke rol. Onder een casual broek met stoere schoenen passen wat dikkere sokken goed. Voor een stoere uitstraling. Maar onder een pak of mooie pantalon zijn sokken van dunne materialen veel passender. Van fijne wol, katoen, zijde of kasjmier. Zeer gekleed zijn sokken van fil d'ecosse, superdunne katoen met zijdeglans.

Meer informatie over onze sokken vindt u op de merkpagina's van Burlington en Falke.

Sokken bij Kars Potze Mannenmode  Burlington sokken bij Kars Potze Mannenmode

Burlington sokken bij Kars Potze Mannenmode

Anthoni Crown Baileys Com4 Digel
Harris Tweed Holebrook Melik Schoenen Meyer
Olymp Petrol Industries Pierre Cardin Saint James
Viyella Wellington William Lockie