Kars Potze mannenmode Veendam

Meyer broeken bij Kars Potze: kwaliteit in elk detail

Meyer bij Kars PotzeHet nieuwe voorjaar in met een broek van Meyer?

Fascinerende contrasteffecten blijven een modieuze trend! De kleurenvariatie verschuift iets naar de achtergrond – de spanning ontstaat door de materialenmix: zo combineren we bij Meyer fijne met grof gestructureerde stoffen of bedrukte weefsels met unikleuren. 3D-looks en prints zijn een bijkomend sterk thema. Onze riemen die op de kleur van de katoenen broeken afgestemd zijn, benadrukken deze optische trends.

Super-stretch wordt mannelijk slanke pasvormen, zonder aan comfort in te boeten, kleuren het seizoen. Meyer heeft een verwerkingstechniek ontwikkeld die toelaat de moderne slanke silhouetten met comfort en een uitstekende pasvorm te combineren zonder dat men dit ziet. Daarbij kiezen wij nog meer voor moderne voetbreedtes en bieden veel modellen in de aangekondigde Italian Fit aan, bijvoorbeeld het succesvolle model Bonn of het nieuwe model Dublin met een voetwijdte van 38 cm.

Meyer broeken

Kenmerkend voor de broeken van het Duitse merk Meyer zijn de hoge kwaliteit en comfortabele pasvorm. Ongeacht welk model u kiest. Diego, Monza of de iets slankere Durban. Meyer-Hosen biedt prachtige casual broeken voor de stijlvolle man. Gemaakt van kwaliteit stoffen en met een functionele afwerking. Uitstekend geschikt voor uw werk of vrije tijd. Met Meyer broeken kiest u voor kwaliteit in elk detail.

Eerlijke kleding van Meyer

Wie een broek van Meyer koopt, steunt de principes van fairtrade, eerlijke handel. Want, sinds 2009 voert Meyer-Hosen het bekende Fair Trade logo. Dat logo garandeert dat zowel Meyer-Hosen als alle toeleveranciers eerlijk produceren. Dat betekent dat bij de kledingproductie rekening wordt gehouden met de sociale en ecologische omstandigheden. En dat zonder aan kwaliteit in te boeten waar Meyer bekend om staat.

Meyer broeken worden nu al klimaatneutraal geproduceerd, door uitsluitend biologisch katoen te gebruiken, verkleinen we onze CO2-voetafdruk aanzienlijk.
Gecontroleerd biologisch geteelde katoen is een puur natuurproduct en Meyer biedt nu al transparantie in de toeleveringsketen.
Het MADE IN GREEN-label biedt de zekerheid dat het textielproduct is gemaakt van materialen die zijn getest op schadelijke stoffen en in milieuvriendelijke fabrieken. Via het unieke product-ID op de broeken is precies te achterhalen waar het artikel is geproduceerd.

De ruime collectie Meyer broeken vindt u bij Kars Potze

Wanneer u een broek van Meyer-Hosen zoekt, bent u bij Kars Potze Mannenmode aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide broekencollectie van het merk Meyer-Hosen. Van klassieke pantalons en moderne jeans tot onverwoestbare wolcorduroy broeken.

Meyer broeken in alle maten

Bij Kars Potze mannenmode vindt u alle maten Meyer broeken:
Standaard: 46 t/m 60
Lang: 49 t/ 55 (98 t/m 110)
Kort: 24 tm 30
U hoeft dus nooit zonder een nieuwe Meyer broek naar huis.

Meyer broeken

Meyer broeken

Meyer broeken

Anthoni Crown Baileys Com4 Digel
Harris Tweed Holebrook Melik Schoenen Meyer
Olymp Petrol Industries Pierre Cardin Saint James
Viyella Wellington William Lockie